Op 13 april 2017 zal de tweede editie van de Johannes Junior plaatsvinden in Bergeijk (Camping de Paal). Tussen 14.00 en 15.00 uur wordt u meegenomen in een verhaal dat bestaat uit een eigentijdse blik op het Passie Verhaal, gezien door de ogen van een kind. Een verteller, een sopraansolist en een danseres maken hun opwachting om er een bijzondere voorstelling van te maken. Het Kempisch Kamerkoor en Concerto Barocco vlechten Bach erdoorheen, samen met het speciaal hiervoor samengesteld kinderkoor.

Voor wie?

Voor iedereen en kinderen in het bijzonder!
Toegang voor kinderen: GRATIS.

Toegang voor volwassenen: 3 euro.

Johannes NIEUWS

Meine Seel
    Op zaterdagavond 28 oktober zullen wij in Goirle een Bach Cantate Concert (Cantates BWV 10 en 14) uitvoeren, met 4 solisten en Conerto Barocco. Na de zomervakantie start de kaartverkoop.