Johannes Junior > Organisatie

Projectteam Johannes Passion de Kempen

Johannes Passion de Kempen wordt al tien jaar lang vormgegeven door een projectteam dat zich volledig richt op de omvangrijke organisatie van dit grote, jaarlijks terugkomende project. In de laatste jaren uitgegroeid tot veel meer dan alleen het concert op Goede Vrijdag en de openbare generale repetitie op Witte Donderdag. Laagdrempelige en educatieve deelprojecten zijn onderdeel geworden van de aanloop naar de Johannes Passion, waarbij de muzikale beleving en het kennismaken met de Johannes Passion van Bach centraal staan. Dit jaar os de tweede editie van de Johannes Junior: een project voor basisschoolleerlingen uit Bergeijk. Naast het projectteam zijn er ook verschillende commissies actief om alle aspecten van de organisatie in goede banen te leiden. Daarnaast kunnen we rekenen op de inzet van vele koorleden en vrijwilligers en een zeer betrokken Comité van Aanbeveling.

Johannes NIEUWS

Meine Seel
    Op zaterdagavond 28 oktober zullen wij in Goirle een Bach Cantate Concert (Cantates BWV 10 en 14) uitvoeren, met 4 solisten en Conerto Barocco. Na de zomervakantie start de kaartverkoop.