Johannes Junior > Verteller

Bastiaan de Zwitser

Bastiaan de Zwitser beoefent het aloude ambt van verhalen verteller. Niet alleen kan hij ze vertellen alsof hij er zelf bij was, hij kan ze ook heel goed zelf schrijven.

Speciaal voor de Johannes Junior, schreef Bastiaan de Zwitser voor ons een verhaal op maat. Gebaseerd op het aloude Passieverhaal, maar dan in een nieuw jasje: eigentijds, met behoud van de aangrijpende thematiek, nog steeds herkenbaar, maar bovenal begrijpelijk voor kinderen. Tijdens de Johannes Junior zal hij de kinderen en alle aanwezigen meenemen op reis door het verhaal. Hoe dat zal klinken?

Schrijver Geert den Toom geeft een omschrijving:

“(…)het allerbelangrijkste voor een verteller is toch wel een meeslepende stem. De Zwitser heeft zijn eigen, uitzonderlijke, smakelijke geluid: een sappig accent, een knapperige kruising tussen Zwitsers en Sallands, zoiets als knäckebröd met gruyère."

Johannes NIEUWS

Meine Seel
    Op zaterdagavond 28 oktober zullen wij in Goirle een Bach Cantate Concert (Cantates BWV 10 en 14) uitvoeren, met 4 solisten en Conerto Barocco. Na de zomervakantie start de kaartverkoop.