Johannes Junior > Verteller

Bastiaan de Zwitser

Bastiaan de Zwitser beoefent het aloude ambt van verhalen verteller. Niet alleen kan hij ze vertellen alsof hij er zelf bij was, hij kan ze ook heel goed zelf schrijven.

Speciaal voor de Johannes Junior, schreef Bastiaan de Zwitser voor ons een verhaal op maat. Gebaseerd op het aloude Passieverhaal, maar dan in een nieuw jasje: eigentijds, met behoud van de aangrijpende thematiek, nog steeds herkenbaar, maar bovenal begrijpelijk voor kinderen. Tijdens de Johannes Junior zal hij de kinderen en alle aanwezigen meenemen op reis door het verhaal. Hoe dat zal klinken?

Schrijver Geert den Toom geeft een omschrijving:

“(…)het allerbelangrijkste voor een verteller is toch wel een meeslepende stem. De Zwitser heeft zijn eigen, uitzonderlijke, smakelijke geluid: een sappig accent, een knapperige kruising tussen Zwitsers en Sallands, zoiets als knäckebröd met gruyère."

Johannes Passion Eersel, 30 mrt

De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.

Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

Johannes Junior Veldhoven, 29 mrt
    Dit
    jaar nemen maar liefst 4 scholen, met 12 klassen en 325 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het project Johannes Junior!

Sponsoring

Interesse om sponsor te worden van Johannes Passion de Kempen? De sponsor- en arrangementenbrochure kunt u hier online bekijken.

Passie Menu
    Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer.

Foto's Kick Off

Er staan foto's online van de Kick Off in Bladel (19 januari j.l.) klik hier.