Johannes Passion > Kaartverkoop 2018

Hieronder kunt u aangeven hoeveel kaarten en voor welke rang u kaarten wilt bestellen voor de Johannes Passion op Goede Vrijdag 30 maart 2018. Aanvang 20.15 uur, de kerk is vanaf 19.30 open voor publiek.

 

U ontvangt na de besteling per e-mail de betalingsgegevens. Na betaling worden de kaarten u per post toegezonden. Hieronder kunt u zien waar de verschillende rangen zich bevinden in de kerk.

Klik op de plattegrond voor een grotere weergave.

 

 

Rolstoelplaatsen

Speciale rolstoelplaatsen vindt u op de plattegrond in de linkerzijbeuk. Deze plaatsen zijn bestemd voor een persoon in een rolstoel en zo nodig een persoonlijke begeleider. Deze plaatsen zijn € 30,- per persoon. Voor een rolstoelgebruiker + een begeleider dient u dus twee kaartjes te bestellen.

Geeft u a.u.b. bij ‘opmerkingen’ aan als u gebruik wilt maken van deze plaatsen. Deze kaarten worden ook op 30 maart verkocht aan de kassa in de kerk.

 

Koorting

Bent u lid van een koor? Dan kunt u van 'koorting' genieten! Klik hier voor 'koorting'.

 

Passie Menu 

Houdt u van een compleet avondje uit? Ook in 2018 kunt u weer voorafgaand aan de uitvoering van een Passie Menu genieten! Deze menu's begin 2018 bekend gemaakt, reserveren kunt u dan bij de restaurants.

 • Kaarten
  Aantal
  Subtotaal
 •  
 •  
 •  
 • Code verversen: verversen captcha-plaatje
  Agenda

  Johannes Passion, Eersel

  30 maart 2018

  De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.
  De kaartverkoop bij de voorverkoopadressen start na 1 januari 2018.

   

  Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

   

  NIEUWS

  Passie Menu
  Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer. 

   

  Foto's Cantate Concert

  Er staan foto's online van het Cantate Concert in Goirle (oktober 2017) klik hier.

  Sponsors Johannes Passion

  Wij danken onze sponsors:

  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer