Johannes Passion > KOORting voor koren

Speciaal voor koren hanteren wij voor deze bijzondere uitvoering een kortingsregeling:

- Voor individuele kaarten ontvangt u als koorzanger een korting van 5%.

- Voor een koorbestelling van minimaal 10 toegangsbewijzen ontvangt u maar liefst 10 % korting.

Als u gebruik wilt maken van onze KOORting, bestel dan hieronder uw kaarten.

• Kaarten
    Aantal
    Subtotaal
  • Code verversen: verversen captcha-plaatje

Johannes Passion, Eersel

30 maart 2018

De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.
    De kaartverkoop bij de voorverkoopadressen start na 1 januari 2018.

Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

Passie Menu
    Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer.

Foto's Cantate Concert

Er staan foto's online van het Cantate Concert in Goirle (oktober 2017) klik hier.