Locatie Johannes Passion

Locate: St. Willibrorduskerk van Eersel, Kerkstraat 31, Eersel

Dag: Goede vrijdag 14 april 2017

Tijd: 20.15 uur, de kerk is vanaf 19.15 open voor het publiek.

Kaartverkoop Meine Seel
    Wilt u kaarten kopen voor het Cantanteconcert? Stuur een mail naar info@kempischkamerkoor.nl voorzien van uw naam en het aantal kaarten dat u wilt bestellen.
    Maak het bedrag van het aantal kaarten dat u bestelt maal 15 euro over op rekening NL88RABO0143460501 t.n.v. Kempisch kamerkoor onder vermelding van 'kaarten Cantate Concert' en uw naam.
    Op 28 oktober liggen de kaarten voor u op naam klaar bij de kassa. Er zijn geen rangen of vaste plaatsen.