Johannes Passion > Onze Sponsors 2017

Passie Vennoot 2017:

Passie Partner 2017:

Passie Vrienden 2017:

Bijzondere vormen van sponsoring 2017:

Kaartverkoop Meine Seel
    Wilt u kaarten kopen voor het Cantanteconcert? Stuur een mail naar info@kempischkamerkoor.nl voorzien van uw naam en het aantal kaarten dat u wilt bestellen.
    Maak het bedrag van het aantal kaarten dat u bestelt maal 15 euro over op rekening NL88RABO0143460501 t.n.v. Kempisch kamerkoor onder vermelding van 'kaarten Cantate Concert' en uw naam.
    Op 28 oktober liggen de kaarten voor u op naam klaar bij de kassa. Er zijn geen rangen of vaste plaatsen.