Reacties scholieren Pius-X college

Enkele reacties van scholieren van het  Pius-X College uit Bladel, die op 3 april 2015 bij de uitvoering van de Johannes Passion aanwezig waren:

'Ik vond het op zich wel aardig, maar een beetje te lang duren. De evangelist had een gave stem, en de dirigent een gaaf kapsel'.

'Ondanks dat het niet bepaald mijn muzieksmaak is, vond ik het orkest zeer mooi spelen en was de zang erg zuiver. Hoewel het redelijk lang duurde was het wel een ervaring die ik meegemaakt wil hebben'.

'Ik zag hoe de leden van het orkest en koor de JP met passie bespeelden of bezongen. Dit vond ik wel fascinerend'.

'Ik vond het knap dat het koor en de solisten zo lang goed kunnen blijven zingen'.

'Ik vond de akoestiek in de kerk heel mooi. Van sommige stukjes kreeg ik zelfs kippenvel. Ook vond ik het geheel erg mooi: je hoorde allerlei instrumenten en zangstemmen die elkaar afwisselden'.

'Nu ik er geweest ben, realiseer ik me dat je de passies ook vanwege de muziek en de boodschap kunt waarderen, en dat het niet persé met geloof te maken hoeft te hebben'.

'Ik had verwacht dat het saaier zou zijn".

'Het is een unieke manier om het passieverhaal te vertellen, anders dan gewoon voorlezen. In het Nederlands of Engels had ik het wel mooier gevonden'.

Kaartverkoop Meine Seel
    Wilt u kaarten kopen voor het Cantanteconcert? Stuur een mail naar info@kempischkamerkoor.nl voorzien van uw naam en het aantal kaarten dat u wilt bestellen.
    Maak het bedrag van het aantal kaarten dat u bestelt maal 15 euro over op rekening NL88RABO0143460501 t.n.v. Kempisch kamerkoor onder vermelding van 'kaarten Cantate Concert' en uw naam.
    Op 28 oktober liggen de kaarten voor u op naam klaar bij de kassa. Er zijn geen rangen of vaste plaatsen.