JP > Sponsoring en VIP arrangement

Wilt u informatie over sponsoring van de Johannes Passion of heeft u interesse in een VIP arrangement? Download onderstaande brochures of neem contact op met:

Tabu Elstgeest  secretariaat, 06 - 40268554

johannespassion@kempischkamerkoor.nl

SPONSORBROCHURE:

(klik op de afbeelding om de pdf te downloaden)

ARRANGEMENTENBROCHURE:

(klik op de afbeelding om de pdf te downloaden)

Johannes NIEUWS

Meine Seel
    Op zaterdagavond 28 oktober zullen wij in Goirle een Bach Cantate Concert (Cantates BWV 10 en 14) uitvoeren, met 4 solisten en Conerto Barocco. Na de zomervakantie start de kaartverkoop.