Meine Seel

Cantate Concert Meine seel

Informatie
Op 28 oktober is onze volgende jubileumactivteit: Het Bach Cantateconcert ‘Meine Seel’ met BWV 10 en 14. Voor dit concert zijn wij op zoek naar zo'n 12 geoefende gastzangers & -zangeressen om ons koor te laten groeien tot 40 personen. Geïnteresseerd om als gastzanger mee te doen? Meld u aan via de contactpagina of via onze Facebookpagina!

Op onderstaande flyer vindt u de benodigde informatie. Een kleine aanvulling hierop:
- De stemtesten worden gepland op dinsdag 29 augustus tussen 19.00 uur en 20.00 uur.
- Wilt u als gastzanger meerdere repetities bijwonen mag en kan zonder extra kosten vanaf 5 september.
- U dient zelfstandig de muziek in te studeren met behulp van studiemateriaal dat u wordt toegezonden na aanmelding. U kunt alle bestanden ook terugvinden op deze website. Van u wordt verwacht dat u bij aanvang van de verplichte repetitiedagen de muziek volledig beheerst, zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten!
Meer weten over deze Bach Cantates: https://eduardvh.home.xs4all.nl/

Johannes NIEUWS

Meine Seel
    Op zaterdagavond 28 oktober zullen wij in Goirle een Bach Cantate Concert (Cantates BWV 10 en 14) uitvoeren, met 4 solisten en Conerto Barocco. Na de zomervakantie start de kaartverkoop.