Meine Seel

Cantate Concert Meine seel

Informatie
Op 28 oktober is onze laatste jubileumactivteit: een Bach Cantate Concert van de Cantates BWV 10 en 14. Voor dit concert wordt Het Kempisch Kamerkoor versterkt met 10 gastzangers & -zangeressen.
Orkest: Concerto Barocco.
Solisten:
Mariana Pimenta, Sopraan
Aleksan Chobanov, Altus
Tigran Matinyan, Tenor
Dody Soetanta, Bas Bariton

Wij zullen zingen om 20 uur in de kapelzaal van Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle. Klik hier om een kaartje te bestellen.

Meer weten over de solisten: klik hier.

Meer weten over deze Bach Cantates: https://eduardvh.home.xs4all.nl/

Kaartverkoop Meine Seel
    Wilt u kaarten kopen voor het Cantanteconcert? Stuur een mail naar info@kempischkamerkoor.nl voorzien van uw naam en het aantal kaarten dat u wilt bestellen.
    Maak het bedrag van het aantal kaarten dat u bestelt maal 15 euro over op rekening NL88RABO0143460501 t.n.v. Kempisch kamerkoor onder vermelding van 'kaarten Cantate Concert' en uw naam.
    Op 28 oktober liggen de kaarten voor u op naam klaar bij de kassa. Er zijn geen rangen of vaste plaatsen.